Några av våra tidigare projekt

Familjen Sjösten

Den här familjen ville öka sina ytor med ett badrum och ett sovrum på övervåningen.

Ovanför badrummet och bastun har ett loft byggts till det befintliga sovrummet. Vi har även flyttat köket och skapat ett kök och matplats med stor sällskapsyta för att ha möjlighet att samla många människor och umgås på entréplanet. I källaren finns det gott om förvaringsutrymmen, så där är nu förberett för att kunna inreda en mindre lägenhet/uthyrningsdel med badrum, pentry och ett stort rum. Byggytan för entréplanet och källaren är ca 40 m2, övervåningen är ca 25 m2.

Fasaden på befintliga huset är om putsat för 5 år sedan. Utbyggnaden har anpassats mot den befintliga fasaden med ett ventilerat putssystem. Taket har kompletterats med dubbelfalsad plåt likt det befintliga huset.

Före

Efter

Familjen Skarp

Familjen Skarp har valt att bygga på en våning med ett 45 gradigt tak som har ett förhöjt väggliv på 70 cm. På det har vi även skapat en takkupa. Dessutom har vi bytt ut fasad och fönster på det befintliga huset så att huset ser ut som det alltid har varit byggt i 1 ½ plan. På övervåningen har det skapats 3 sovrum och 1 badrum. Hallen i entrén byggdes även om för att anpassas till den nya trappan upp till övervåningen.

Före

Efter

Fler bilder från projektet

Tallkrogen – taklyft som gav 4 nya rum, 1 badrum, 1 klädkammare och ett förråd

Före

Efter

Fler bilder från projektet

Spånga – Hemmet växte med 3 sovrum, teknikrum, badrum och hall.

Före

Ritning

Efter

Fler bilder från projektet

Sollentuna – Nytt stort lantkök och stort sovrum.

Före

Ritning

Efter

Fler bilder från projektet

Spånga – Utökades med 3 sovrum, möblerbar hall och badrum

Före

Ritning

Efter

Fler bilder från projektet

Spånga – Familjen fick 4 sovrum, badrum, hall att leva i.

Före

Ritning

Efter

Fler bilder från projektet

Järfälla – För framtiden, 2+1 sovrum, allrum m balkong, badrum

Före

Ritning

Efter

Fler bilder från projektet

Solna – Komplettering med 4 sovrum, badrum, bastu, förråd

Före

Efter

Fler bilder från projektet