Nöjda kunder


”Vi rekommenderar verkligen Taklyftarna!”

Sommaren 2018 lät vi byta tak på vårt fritidshus från 1800-talet, beläget på en mindre ö i Mälaren. Vi anlitade Taklyftarna, och vi är verkligen jättenöjda! De uppfyllde allt som överenskommits. De återkom alltid med snabba besked och höll oss uppdaterade med en regelbunden kontakt. Taket blev väldigt bra och klart inom utsatt tid. Detta trots stekande sol, och extra jobb då ett gammalt spåntak visade sig finnas under plåttaket. Kostnaderna landade trots detta lite under offerten. Vi rekommenderar verkligen Taklyftarna!

Per-Arne och Ingrid Kreitz
Stockholm

”Vi rekommenderar gärna Taklyftarna till er som vill ha en partner man kan lita på”

När vi började planera byggandet av en ny våning så insåg vi snabbt att det skulle bli ett stort projekt med många moment att koordinera. För oss var det inte ett alternativ, utan vi sökte efter en firma som kunde ta helhetsansvaret inklusive arkitektjobbet. Därför är vi mycket glada att vi hittade Taklyftarna som med enkelhet kunde ta just det helhetsansvaret. Vi har haft en öppen och bra dialog med Taklyftarna under hela projektet. Vi kunde bo kvar i huset under arbetet och det blev dessutom klart på utsatt tid. Vi rekommenderar gärna Taklyftarna till er som vill ha en partner man kan lita på.

Marie och David Almroth
Spånga

”Vi rekommenderar Taklyftarna till alla som vill bygga till mer yta”

Att bygga till mer yta i hemmet blir enkelt när man anlitar Taklyftarna eftersom de tar ansvarar för alla steg i processen, från förarbete till slutbesiktning. Dessutom håller de en bra servicenivå och blir klara i tid. Kvalitetsnivån är hög vilket beror på duktiga hantverkare och bra materialval. Vi känner oss väldigt nöjda med att vi hittade Taklyftarna och rekommenderar dem gärna till alla som vill bygga till mer yta i sitt hem.

Annika Engblom
Järfälla

”Samarbetet med Taklyftarna var smidigt från start till final”

Samarbetet med Taklyftarna var smidigt från start till final. God expertis blandat med hög servicenivå gjorde resan med vår tillbyggnad enkel. Det fanns en lyhördhet och en flexibilitet under arbetet som vi också uppskattade. Vi märkte knappt av arbetet trots att vi jobbar mycket hemifrån. Vi bockar och tackar för gott samarbete och kommer med stor sannolikhet använda oss av Taklyftarna i framtiden igen!

Emma-Karin Pihlstrand
Ekerö


Tillbaka